kabar

Warta

  • Topeng Protective for sale

    Topeng Protektif Kanggo Topeng Proteksi kalebu topeng proteksi saben dina lan topeng pelindung medis Topeng pelindung saben dinane Topeng topeng pelindung saben dinane digawe bahan filter. Topeng pelindung saben dinane dibagi dadi topeng bledug lan topeng anti-virus. Topeng bledug duwe protec ...
    Waca liyane
  • KN95 Topeng

    Topeng KN95 Saiki, nganggo topeng medis dianggep minangka salah sawijining cara sing efektif kanggo nyegah panyebaran COVID-19. Nanging, ana macem-macem jinis topeng. Pelbagai topeng bisa nyegah COVID-19 kanthi efektif kayata KN95. Yen pegawe medis lan wong sing kerep mlebu ing r ...
    Waca liyane
  • Gunakake Mask N95

    Gunakake N95 Mask Coronavirus nyebar saka wong liya, nalika ana hubungane karo sekresi wong sing kena infeksi. Penyebaran virus mengaruhi rute transmisi langsung. Nganggo topeng bisa nyegah sampeyan nyedhot virus ing ukuran tetesan langsung.Remember w ...
    Waca liyane