kabar

Gunakake Mask N95

Coronavirus nyebar saka wong liya, nalika ana hubungane karo sekresi wong sing kena infeksi. Penyebaran virus mengaruhi rute transmisi langsung. Nganggo topeng bisa nyegah sampeyan nyedhot virus ing irung-irahan langsung.Remember ngumbah tangan kanthi sering sing bisa mungkasi virus ora mlebu ing awak liwat tangan.

Topeng KN95 bisa digunakake maneh ing kahanan normal. Nanging yen topeng kasebut rusak lan rereged, kudu diganti langsung.
Apa bisa nggunakake topeng KN95 bola-bali nggunakake disinfeksi?

Ana wong ing jaringan nggunakake bledug daya gedhe kanggo jotosan 30 menit lan disemprotake karo alkohol medis kanggo disinfeksi lan disemprot, banjur nggunakake topeng N95 bola-bali.

Nanging, para ahli ngusulake supaya ora nindakake iki. Akeh wong mikir nggunakake blower listrik listrik kanthi dhuwur kanggo jotosan topeng sajrone 30 menit, nyemprotake jero lan njaba topeng nganggo alkohol medis lan ngarep-arep mateni virus sing ana ing permukaan lan daur ulang maneh. Nanging, bakal ngganti panyaring serat topeng N95 lan ora bakal duwe peran protèktif sing apik.

Yen wong nganggo topeng N95 ing papan kanthi sawetara wong, mula bisa bola-bali nggunakake 5 kali, bali menyang papan sing garing lan ventilate. Ora perlu panas lan nyemprotake alkohol.

Yen wong ing papan sing rame, kayata rumah sakit, luwih becik ngganti kanthi asring. Topeng bedhah umum ora disaranake kanggo nggunakake bola-bali. 2-4 jam paling apik.


Wektu kirim: Jun-23-2020