kabar

Topeng Protective for sale

Topeng pelindung kalebu topeng pelindung saben dinane lan topeng pelindung medis

Topeng proteksi saben dinane

Topeng topeng pelindung saben dina digawe saka bahan panyaring. Topeng pelindung saben dinane dibagi dadi topeng bledug lan topeng anti-virus.

Topeng lebu duwe perlindungan saka aerosol bledug sing mbebayani. Topeng-bukti lebu umume padha karo bentuk cangkir, sing bisa pas ing cangkeme lan irung kanthi efektif kanggo nggayuh efek pencegahan bledug. Topeng lebu biasane digunakake kanggo ngalangi bledug lan gas exhaust, nanging ora bisa nyaring kuman.

Topeng anti-virus yaiku peralatan perlindungan pernapasan sing digunakake kanggo nglindhungi organ pernapasan saka agen perang biologis beracun lan bledug radioaktif.

Topeng pelindung medis

Topeng topeng protèktif medis dipérang dadi lapisan internal, tengah lan njaba. Lapisan batin yaiku kain garing higienis lan kain sing ora dirajut. Lapisan tengah yaiku lapisan bahan polipropilena ultra-halus. Lapisan njaba yaiku kain sing ora dirajut lan lapisan polypropylene ultra-lancip.

Sampeyan Highly hydrophobic lan breathable.Ia duwe pengaruh nyaring ing aerosol virus cilik lan bledug apik. Efek nyaring sakabehe, lan bahan sing digunakake ora beracun lan ora mbebayani.

 Bisa nyegah infeksi sing disebabake dening diameter udara udhara agent 5≤mg agen infèksius lan kontak jarak sing cedhak karo penyakit sing diturunake saka droplet. Efisiensi panyaring partikel bahan topeng ora kurang saka 95%, lan level pangayoman dadi dhuwur.

Topeng pangayoman medis digunakake kanggo nglindhungi awak manungsa saka partikel sing ditundha ing udhara, perlindungan personel medis ing wilayah penyakit infeksi, perlindungan personel laboratorium virus, proteksi macem-macem jinis personel sajrone panyakit wabah, penyakit beracun bahan kimia, tenaga kerja tambang, personel serbuk sari, dll.


Wektu kirim: Jun-23-2020