kabar

KN95 Topeng

Saiki, nganggo topeng medis dianggep minangka salah sawijining cara sing efektif kanggo nyegah panyebaran COVID-19. Nanging, ana macem-macem jinis topeng.

Pelbagai topeng bisa nyegah COVID-19 kanthi efektif kayata KN95. Yen pekerja medis lan wong sing asring mlebu ing wilayah sing berisiko tinggi, dheweke kudu nganggo topeng medis.

"N" tegese prakara partikel sing ora berminyak. "95 ″ tegese level pangayoman minimal 95%. KN95 bisa nyedhiyani pangayoman sing luwih apik ing saben dinane.

Respirator tanpa katup ambegan bisa dilindhungi ing loro arah kasebut. Inhalasi lan luput kudu disaring liwat topeng.

Ana topeng klep napas kanthi cara siji. Pangguna mung bisa nglindhungi awake dhewe. Ora bisa nglindhungi wong ing saubenging.

Dadi, disaranake wong nganggo topeng tanpa katup ambegan. Ing wilayah sing rame, topeng ing ndhuwur tingkat KN95 bisa digunakake sedina, lan topeng N95 ora bisa digunakake maneh sawise dicopot. Wektu panggunaan topeng bedhah sing maksimal yaiku 4 jam, lan kudu diganti sawise wis udan.


Wektu kirim: Jun-23-2020