produk

  • Cup mask

    Topeng piala

    1. Nyaring nyaring bledug, resistensi napas sing kurang, proteksi partikel sing ora organik

    2. Strip penetapan logam sing alus ndadekake bagian jembatan irung lan topeng kasebut cocog

    3.Kelas pita spandeks pita spandeks duwe karakteristik kimpalan titik sing luwih kuat
    lan perlindungan lingkungan luwih akeh

    4.Level: level FFP3, efek panyaring bisa tekan 95%

    5.Style: dipasang kepala

    6.color: Putih

  • High Quality Multiple Uses Kids 3 ply Children’s Disposable Face Mask

    Akeh Kasedhiya Nggunakake Kasedhiyan Topeng Wajib Dispektif Anak

    1.Prodhuksi cincin kuping lentur, saéngga topeng pas karo pasuryan sampeyan

    2.Fungsi Perlindhungan saka bledug, kabut, asap, kedut, PM2.5, lsp.

    3.Material Non-anyaman, Meltblown

    4.Multicolor Topeng Jambon Biru Biru Biru Topeng Kanggo Siswa Anti bledug Mulut Mask karo paket individu

  • Disposable Dustproof Protective Breathing KN95 Face Mask

    Tutup Proteksi Nedha bulat Pencelupan Penceluk 9595 Topeng

    1. Ora langsung manufaktur kanggo menehi jaminan rega lan kualitas apik

    Desain 2.4ply-5ply kanggo nyegah bledug lan bakteri

    3.Packing 20pcs / kothak, 1000pcs / karton, uga bisa dibutuhake dening pelanggan

    4. Kertas sertifikat sertifikat sertifikat ISO / CE dll.

    5. kita uga duwe akeh gaya liyane, ora kaya gaya katup, gaya karbon aktif, gaya band kuping luwes lan liya-liyane…

  • CE Manufacturer Disposable Non Woven Tasteless No Irritation 3 Ply Medical Face Mask

    CE Produsen Disposable Non Woven Tasteless No Irritation 3 Ply Medical Topeng Topeng

    1. 3-ply non -woven raos, ora gangguan

    2. Filter lan dhuwur kanggo ambegan

    3. Gedhe banget.

    4. Alus lan ora ngganggu.

    5. BFE (Efisiensi Penapisan Bakteri)> 95%