produk

Sarung tangan tangan M1013 pvc kanthi sarung tangan pvc kanthi kualitas sarung tangan 10 kothak pvc

Keterangan Singkat:

Perlindhungan kelas medis unggul tanpa bubuk lan ora ana protein lateks. Sarung tangan vinyl sing sampurna kanggo wong sing peduli babagan sensitivitas latek. Lancar, empuk manik. Kekuwatan tegang sing paling apik. Wêdakakêna gratis supaya ora ngganggu adhesives utawa lapisan.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Fitur Produk

Sarung tangan Vinyl gratis ing Powder nawakake 100% sintetis, luwih entheng lan luwih ringkes tinimbang vinyl standar lan duwe perlindungan parctical kanggo akeh pelamar. Rasa lan kinerja sing apik. Minangka laternative apik kanggo wong-wong sing ngalami alahan Tipe I.

1. Bahan kasebut yaiku pvc, yaiku nontoxic, odorless lan eco-friendly, sarung tangan umume aman kanggo kabeh pangguna.
2. Gampang ngresiki, sarung tangan nganggo ora dienggo, sampeyan mung sawise nggunakake.
3.Compact design and Lightweight, gampang digawa.
4.Penculake tangane resik 

Tips kanggo nganggo sarung tangan PVC vinyl nganggo:

1. Mangga trikatake kuku nalika nganggo. Finger dawa banget utawa cetha banget bisa ngrusak sarung tangan.
2. Mangga nggunakake bantalan driji kanggo nyandhang, supaya ora sarung tangan.
3. Ayo ganti sarung tangan saka bangkekan menyang driji nalika mbusak sarung tangan.

Proses produksi sarung tangan latek: Sarung tangan latex digawe saka bahan latetik sintetik / alami sing kualitas tinggi lan tambahan bantu liyane duwe kekuatan tegangan lan elongasi; proses perawatan perawatan unik, ora ganggu kulit lan alergi; produk duwe perawatan permukaan khusus, permukaan jero lan curling gampang disandhang lan kepenak.

Keuntungan sarung tangan latek: sarung tangan latex universal ing tangan loro, kanthi bangkekan tangan lan desain anti-skid ing permukaan; padha nganggo tahan bantal lan tahan banter; padha tahan asam, alkali, pelumas, minyak bahan bakar lan macem-macem pelarut, dll ;; padha duwe resistensi kimia sing akeh, resistensi minyak sing apik lan / nglindhungi / nglindhungi tangan

Gunakake sarung tangan lateks: sarung tangan Latex cocog kanggo omah, industri, kaendahan, riset ilmiah, instrumen presisi, pabrik mobil, produsen baterei, industri FRP, pemasangan pesawat, industri aeroangkasa, reresik lingkungan lan reresik.

Pilih topeng

Topeng pelindung sing ora bisa digunakake: Topeng pelindung sing ora bisa digunakake umume dumadi saka 2 ~ 3 lapisan kain sing ora dirajut. Topeng pelindung sing ora bisa digunakake umume digunakake kanggo bledug lan nyaring obyek gedhene.

Topeng medis sing bisa dipecat: Topeng medis sing disedhiyakake dumadi saka 3 lapisan, kalebu rong lapisan kain sing ora dirajut lan siji lapisan saka kain sing ditiup, sing bisa nyaring tetesan, bakteri, prakara partikel, lan sapiturute. sing bisa entuk pangayoman sing luwih apik.

Topeng proteksi KN95: Topeng KN95 umume dumadi saka 4 ~ 5 lapisan, kalebu kain sing ora dirajut lan kain sing dilebur 1 ~ 2. Bahan saka topeng bledug kudu ora ngganggu lan ora alergen ing kulit, lan bahan panyaring ora mbebayani kanggo awak manungsa; diameter partikel kudu kurang saka 5 mikron lan tingkat penindhes bledug kudu luwih gedhe tinimbang 95%. Antarane, regane 95% dudu regane rata-rata, nanging nilai minimal, saengga nilai rata-rata produk nyata umume diatur ing ndhuwur 99%.

FFP3 saringan 99% kanthi efektif, FFP2 95%, lan FFP1 80% ~ 90%. Dhiameter zat-zat Berbahaya kira-kira 60-400nm, topeng kasebut ora bisa ngliwati partikel sing luwih gedhe saengga bisa mblokir Bahan Berbahaya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita