produk

Akeh Kasedhiya Nggunakake Kasedhiyan Topeng Wajib Dispektif Anak

Keterangan Singkat:

1.Prodhuksi cincin kuping lentur, saéngga topeng pas karo pasuryan sampeyan

2.Fungsi Perlindhungan saka bledug, kabut, asap, kedut, PM2.5, lsp.

3.Material Non-anyaman, Meltblown

4.Multicolor Topeng Jambon Biru Biru Biru Topeng Kanggo Siswa Anti bledug Mulut Mask karo paket individu


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Kaluwihan

Fitur produk Cincin kupinge lentur, saengga topeng pas karo pasuryan sampeyan kanthi sampurna

Fungsi Perlindhungan saka bledug, kabut, kumelun, kabut, PM2.5, lsp.

Material Non-anyaman, Meltblown

Multicolor Mask Pink Blue Grey Kids Mask kanggo Siswa Anti bledug Mouth Mask nganggo paket individu

Kita uga bisa nggawe warna, logo lan paket sing disesuaikan adhedhasar jumlah gedhe.

* Kauntungan Topeng Mupangake: 3 lapisan filtrasi, ora ana ambu ora enak, bahan anti-alergi, bungkusan kebersihan, ambegan.

* Topeng kebersihan sacara efektif nyegah inhalasi bledug, serbuk sari, rambut, selesma, kuman, lan liya-liyane .. Cocog kanggo ngresiki saben dinane, alergi

wong, personel layanan (medis, waos, perawat, katering, klinik, kaendahan, kuku, pet, lan sapiturute), uga pasien sing butuh

perlindungan ambegan

* Pambungkus telung lapisan: ruang napas 3D

* Kita duwe sertifikat: CE; ISO; FSC (sertifikat penjualan gratis); PPE (peralatan pelindung pribadi), topeng didol ing saindenging jagad.

Klip hidung sing didhelikake: bisa ngetutake penyesuaian kontur rai, pasuryane

* Tekanan rendah endhog sing lentur, bunder utawa warata

 Topeng gas respirator pribadi pelindung nganggo filter ganda topeng pelatihan olahraga

Topeng Wajib sing Disposable Sampeyan dianjurake kanggo nyandhang topeng pasuryan nalika: 1. Sampeyan lagi nggolek kontak karo pasien utawa wong sing duwe gejala infeksi pernafasan. 2. Sampeyan minangka pilihan kanggo setelan perawatan kesehatan, rumah sakit lan klinik-klinik. 3. Sampeyan lagi ngunjungi papan sing akeh lan ala. 4. Sampeyan lagi nggawe bledug, ngresiki pakaryan. 5. Sampeyan lagi makarya ing dhusun. 6. Sampeyan lagi ing mangsa kadhemen & flu. 7. Sampeyan lagi alergen ing bledug, serbuk sari. Tutupake topeng sing digunakake ing bungkus nalika mbuwang topeng gelung kuping Elastis Disaring Dianggo Topeng Filter sing dhuwur, nyaring bledug, serbuk sari, tutup bakteri 3-ply Cocog kanggo kulit sensitif 10 Potongan / polybag Topeng kuping lentur elastis Topup Disposable Topeng Topeng BFE lan PEE filtrasi Cocog kanggo kulit sensitif Pas anteng lan napas gampang eling anting kelenturan 10 Potongan / poli sing nganggo Piranti: 1.Sepak topeng, genti sisih pinggul irung munggah, putungake kuping. 2. Gunakake indeks lan driji tengah kanggo mencet klip irung saka jembatan irung nganti swiwi irung, tarik topeng ing ngisor tungku. 3.Senthekake lan priksa manawa topeng nutupi jembatan irung lan jupuk. Ati-ati: 1. Topeng Pasuryan sing ora bisa ditemokake, coba ganti saben 4 jam. 2.Pilih nggunakake pas wektune sawise paket dibukak. 3. Digunakake kanthi ati-ati yen duwe fungsi cardiopulmonary.

Digunakake ing rumah sakit, ruangan, kamar operasi, industri pangan, laboratorium, pabrik farmasi, pabrik tekstil ... kanthi efektif nyegah inhalasi bledug, serbuk sari, rambut, flu, kuman, dll.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita