produk

Tutup Proteksi Nedha bulat Pencelupan Penceluk 9595 Topeng

Keterangan Singkat:

1. Ora langsung manufaktur kanggo menehi jaminan rega lan kualitas apik

Desain 2.4ply-5ply kanggo nyegah bledug lan bakteri

3.Packing 20pcs / kothak, 1000pcs / karton, uga bisa dibutuhake dening pelanggan

4. Kertas sertifikat sertifikat sertifikat ISO / CE dll.

5. kita uga duwe akeh gaya liyane, ora kaya gaya katup, gaya karbon aktif, gaya band kuping luwes lan liya-liyane…


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Kaluwihan

[KN95] Nglindhungi kanthi efektif saka virus. Ora disaranake kanggo pasien sing duwe penyakit kardiovaskular amarga kenceng banget.

[Anti-kabut] Kanthi kerang plastik sing ndhelikake sing dibangun ing jembatan rawan sing didhelikake, bisa diatur supaya ora bisa ngilangi lan nyuda inhalasi bahan sing mbebayani.

[High filtration] Lapisan njeblug saka kain sing dilelup kaping pindho bisa nyaring gas utawa ambu ora enak.

[Panglipur] Gelung kuping elastis tanpa tekanan ing kuping. kain sing bermutu kanggo nyuda gangguan kulit.

[Floding] Bunder tipis lancip, entheng lan gampang dicopot.

ing Simpenan anti virus KN95 tutup topeng anti bledug-bukti polusi kanggo Perlindhungan virus

- Topeng Topeng SafetyKK95 Kaya Topeng KN95: Kesehatan lan kesehatan 95% -filtrasi efisiensi

--5-Layer desain: Bisa nglindhungi saka bledug, exhaust mobil, serbuk sari, etc.

- Keuntungan: Desain entheng, Foam Comforts Foam, Klip Hidung Laras, Tali elastis, Topeng Keselamatan KN95 nggawe segel sing aman kanggo pangayoman maksimal.

- Desain Gantung Telinga lan Ringan sing Cantik nggawe luwih gampang ambegan sampeyan.

- Lapisan kain: Bahan sing ditenun lan otot pro-otot sing ditenun, alus cedhak kulit

- Digunakake: Cocog kanggo kabeh jinis kegiatan ruangan. Kayata: Mountain-biking, Running, nunggang jaran, Snowboarding, ski, Lumampah cepet, Climbing, muter, mlaku-mlaku, Motosikal, lan liya-liyane uga ditrapake kanggo: Exhaust, emisi industri, alergi lebu, PM2.5.

1. Ora langsung manufaktur kanggo menehi jaminan rega lan kualitas apik

Desain 2.4ply-5ply kanggo nyegah bledug lan bakteri

3.Packing 20pcs / kothak, 1000pcs / karton, uga bisa dibutuhake dening pelanggan

4. Kertas sertifikat sertifikat sertifikat ISO / CE dll.

5. kita uga duwe akeh gaya liyane, ora kaya gaya katup, gaya karbon aktif, gaya band kuping luwes lan liya-liyane ...

pangguna kanggo:Partikel kayadene saka grinding, sanding, nyapu, sawing, bagging, utawa ngolah mineral, batu bara, ironore, glepung, logam, kayu, serbuk sari, lan bahan-bahan liyane.Lesi utawa partikel adhedhasar non-lenga saka semburan sing uga ora ngetokake aerosol minyak utawa uap.

PERHATIAN

Aja nggunakake ing atmosfer sing ngemot kurang saka 19,5% oksigen, amarga respirator iki ora nyedhiyakake oksigen .Ora digunakake ing atmosfer kedut minyak.

Judhul dadi kene.

Bobot produk:38g

Standar implementasine: GB2626-2006

Lingkungan panyimpenan: Simpen ing suhu kamar

Paket kalebu: Topeng awak, PASS CERTIFICATE

Bahan utama: Ora dirajut, Cair diunekake

Tanggal Produksi Ing paket

Urip beting: 2 taun


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita