Hubungi Kita

SHENZHEN XINYUANJIAYE TEKNOLOGI CO., LTD

Alamat

301,1 / F, bangunan 1, taman industri teknologi tinggi mashaxuda, no.49 dalan pendidikan lor, komunitas malingqiao, distrik pingdi.longgang, shenzhen, Propinsi Guangdong, China

Telpon

Penjualan: 86-138-2373-6807

Dhukungan: 86-134-287-65532

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita