produk

CE Produsen Disposable Non Woven Tasteless No Irritation 3 Ply Medical Topeng Topeng

Keterangan Singkat:

1. 3-ply non -woven raos, ora gangguan

2. Filter lan dhuwur kanggo ambegan

3. Gedhe banget.

4. Alus lan ora ngganggu.

5. BFE (Efisiensi Penapisan Bakteri)> 95%


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Kaluwihan

1. 3-ply non -woven raos, ora gangguan

2. Filter lan dhuwur kanggo ambegan

3. Gedhe banget.

4. Alus lan ora ngganggu.

5. BFE (Efisiensi Penapisan Bakteri)> 95%

Klik kanggo njaluk conto conto sampel

Jeneng produk

Topeng medis sing bisa dipateni

Materi

Non-anyaman lan Meltblown

Spesifikasi

Jinis tali, Tipe gantung kuping

Bobot

0,0032kg

Cara sumber

Titik pabrik

Ukuran

17cm * 9.5cm

Standar Eksekutif

YY / T 0969-2013

Lapisan

3

Aplikasi

Rumah sakit, waos, kamar resik, persiapan panganan lan lingkungan industri

Cara panyimpenan

Simpen ing garing, kelembapan ing ngisor 80%, gudang gas-gas sing ora bisa dihakis

 

Lapisan kapisan

Kain sing ora ditenun kalebu bukti kelembapan, napas, fleksibel, bobot entheng, ora bisa diobong, gampang kabus, ora beracun lan
ora iritasi, sugih kanthi warna, anti banyu, lan bisa ngalangi tetesan.

 

 

 

Lapisan kapindho

Bahan-bahan panyaring kain sing ditiup digawe saka microfibres polipropilena, sing disebar kanthi acak lan didadekake siji. Penampilan bahan kasebut putih, warata lan alus. Ketangkasan serat bahan yaiku 0.5-1.0 μ M. panyebaran serat acak menehi kesempatan luwih akeh kanggo ikatan termal antara serat. Mula, materi panyaring bledug sing dileburake nduweni area permukaan khusus sing luwih gedhe lan kerumitan sing luwih dhuwur (≥ 75%). Sawise efisiensi filtrasi tekanan tekanan tinggi, produk kasebut duwe karakteristik resistensi rendah, efisiensi dhuwur lan kapasitas bledug sing dhuwur

Lapisan katelu

Nyaman lan sehat, pas rai, lan ora katon alergen nalika disandhang.

Pilih topeng

Topeng pelindung sing ora bisa digunakake: Topeng pelindung sing ora bisa digunakake umume dumadi saka 2 ~ 3 lapisan kain sing ora dirajut. Topeng pelindung sing ora bisa digunakake umume digunakake kanggo bledug lan nyaring obyek gedhene.

Topeng medis sing bisa dipecat: Topeng medis sing disedhiyakake dumadi saka 3 lapisan, kalebu rong lapisan kain sing ora dirajut lan siji lapisan saka kain sing ditiup, sing bisa nyaring tetesan, bakteri, prakara partikel, lan sapiturute. sing bisa entuk pangayoman sing luwih apik.

Topeng proteksi KN95: Topeng KN95 umume dumadi saka 4 ~ 5 lapisan, kalebu kain sing ora dirajut lan kain sing dilebur 1 ~ 2. Bahan saka topeng bledug kudu ora ngganggu lan ora alergen ing kulit, lan bahan panyaring ora mbebayani kanggo awak manungsa; diameter partikel kudu kurang saka 5 mikron lan tingkat penindhes bledug kudu luwih gedhe tinimbang 95%. Antarane, regane 95% dudu regane rata-rata, nanging nilai minimal, saengga nilai rata-rata produk nyata umume diatur ing ndhuwur 99%.

FFP3 saringan 99% kanthi efektif, FFP2 95%, lan FFP1 80% ~ 90%. Dhiameter zat-zat Berbahaya kira-kira 60-400nm, topeng kasebut ora bisa ngliwati partikel sing luwih gedhe saengga bisa mblokir Bahan Berbahaya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita