Babagan Kita

Perusahaan

SHENZHEN XINYUANJIAYE TECHNOLOGY CO., LTD didegake ing taun 2011 lan mapan ing Shenzhen, kutha gisik sing apik. Produsen topeng profesional kanthi kapasitas produksi saben dinane 1,5 yuta topeng. Iki minangka salah sawijining produsen topeng paling gedhe ing China Kidul. Dasar kasebut ana ing Taman Perindustrian Teknologi Masha Xuda, Nomer 49 Jalan Pendidikan Lor, Komunitas Gaoqiao, Jalan Pingdi, Kabupaten Longgang, Shenzhen.

Produk kalebu: topeng pelindung sing bisa digunakake, topeng medis sing nganggo, topeng lipat (KN95), lan liya-liyane, kalebu perawatan kesehatan, industri panganan lan kimia, peralatan elektronik, industri kimia sing apik lan industri liyane sing gegandhengan, sing menang pujian sepadu saka wong sing wawasan ing industri. Produk kasebut diprodhuksi miturut standar domestik lan internasional sing relevan, lan produk sing diekspor cocog karo syarat sertifikasi saka EU CE lan AS FDA.

Minangka salah sawijining merek utama ing industri topeng, kita duwe ruangan resik 100.000 tingkat lan peralatan manufaktur maju, manajemen perusahaan sing ketat, lan nyedhiyakake produk sing berkualitas tinggi lan stabil. Produk diekspor menyang Eropa, Afrika, Kanada, Jepang, Asia Tenggara lan papan liyane

Pakurmatan