banner 2
banner 3
KN95

produk

liyane >>

babagan kita

about

apa sing kita lakoni

Produk kalebu: topeng pelindung sing bisa digunakake, topeng medis sing nganggo, topeng lipat (KN95), lan liya-liyane, kalebu perawatan kesehatan, industri panganan lan kimia, peralatan elektronik, industri kimia sing apik lan industri liyane sing gegandhengan, sing menang pujian sepadu saka wong sing wawasan ing industri. Produk kasebut diprodhuksi miturut standar domestik lan internasional sing relevan, lan produk sing diekspor cocog karo syarat sertifikasi saka EU CE lan AS FDA. Minangka salah sawijining merek utama ing industri topeng, kita duwe ruangan resik 100.000 tingkat lan peralatan manufaktur maju, manajemen perusahaan sing ketat, lan nyedhiyakake produk sing berkualitas tinggi lan stabil. Produk diekspor menyang Eropa, Afrika, Kanada, Jepang, Asia Tenggara lan papan liyane

liyane >>
Hubungi Kita

Kanggo takon babagan produk utawa pricelist, mangga tinggal kita lan kita bakal bisa mlebu sajrone 24 jam.

SUBSCRIBE
  • 1 15

    Baris produksi otomatis lan semi otomatis

  • 2 150

    1,5 yuta Nissan

  • 3 100

    Saklawasé 100 karyawan

  • 4 2700

    2700 meter persegi

  • 5 2

    Kompatibel karo EU CE lan sertifikasi FDA AS

kabar

Topeng Protective for sale

Topeng Protective for sale Topeng protektif kalebu topeng proteksi saben dina lan topeng proteksi medis Topeng proteksi saben dina

Topeng Protective for sale

Topeng Protektif Kanggo Topeng Proteksi kalebu topeng proteksi saben dina lan topeng pelindung medis Topeng pelindung saben dinane Topeng topeng pelindung saben dinane digawe bahan filter. Topeng pelindung saben dinane dibagi dadi topeng bledug lan topeng anti-virus. Topeng bledug duwe protec ...
liyane >>

KN95 Topeng

Topeng KN95 Saiki, nganggo topeng medis dianggep minangka salah sawijining cara sing efektif kanggo nyegah panyebaran COVID-19. Nanging, ana macem-macem jinis topeng. Pelbagai topeng bisa nyegah COVID-19 kanthi efektif kayata KN95. Yen pegawe medis lan wong sing kerep mlebu ing r ...
liyane >>

Gunakake Mask N95

Gunakake N95 Mask Coronavirus nyebar saka wong liya, nalika ana hubungane karo sekresi wong sing kena infeksi. Penyebaran virus mengaruhi rute transmisi langsung. Nganggo topeng bisa nyegah sampeyan nyedhot virus ing ukuran tetesan langsung.Remember w ...
liyane >>